פורס קוברטור פומפיה שוקולדSinmag
QM-210
פורס קוברטור פומפיה שוקולד
Sinmag
QM-210
EXW VB בתוספת מע"מ
1,960 €
שנת ייצור
2024
מצב
חדש
מיקום
Babenhausen 

התמונות מציגות
הצג מפה
נתונים על המכונה
- שם המכונה:
- פורס קוברטור פומפיה שוקולד
- יצרן:
- Sinmag
- דגם:
- QM-210
- שנת ייצור:
- 2024
- מצב:
- חדש
- תפקודיות:
- פועל באופן מלא
מחיר ומיקום
EXW VB בתוספת מע"מ
1,960 €
- מיקום:
- Industriestraße 11, D-64832 Babenhausen, DE
התקשר
פרטי ההצעה
- מזהה מודעה:
- A7900787
- מספר התייחסות:
- QM-210
- עדכון:
- עודכן לאחרונה בתאריך 22.07.2025
תיאור
New machine
Stainless steel model
24 months warranty
Advantages:
+ very good price-performance ratio
+ Machine is completely made of stainless steel (including the drip tray)
+ Chocolate grater in uniform thickness (0.1 - 3 mm thick)
+ grates 2 blocks of chocolate (up to 2.5 kg each) in no time at all
+ very easy to use
+ hygienic, easy to clean and keep clean
+ drive blade can be replaced separately
+ with speed regulation
+ appliance stands stable on 4 adjustable feet
Gusdpfx Aoivdxxjh Hoh
Professional tip from our master baker and confectioner:
The chocolate should be tempered beforehand to obtain particularly beautiful, even chips:
approx. 25 - 26°C: for dark chocolate
approx. 23°C: for milk / white chocolate
Technical data:
- suitable for 2 blocks of chocolate (up to 2.5 kg each),
- Dimensions for chocolate blocks (min - max):
--- Width: 17 - 40 mm
--- depth: 145 - 210 mm
--- Height: 40 - 330 mm
- Device dimensions: 393 x 370 x 638 mm (WxDxH)
- Motor power: 90 W
- Connected loads: 230V - 1Ph - 50Hz
- Net weight: 30 kg
המודעה תורגמה אוטומטית. ייתכנו שגיאות בתרגום.
Stainless steel model
24 months warranty
Advantages:
+ very good price-performance ratio
+ Machine is completely made of stainless steel (including the drip tray)
+ Chocolate grater in uniform thickness (0.1 - 3 mm thick)
+ grates 2 blocks of chocolate (up to 2.5 kg each) in no time at all
+ very easy to use
+ hygienic, easy to clean and keep clean
+ drive blade can be replaced separately
+ with speed regulation
+ appliance stands stable on 4 adjustable feet
Gusdpfx Aoivdxxjh Hoh
Professional tip from our master baker and confectioner:
The chocolate should be tempered beforehand to obtain particularly beautiful, even chips:
approx. 25 - 26°C: for dark chocolate
approx. 23°C: for milk / white chocolate
Technical data:
- suitable for 2 blocks of chocolate (up to 2.5 kg each),
- Dimensions for chocolate blocks (min - max):
--- Width: 17 - 40 mm
--- depth: 145 - 210 mm
--- Height: 40 - 330 mm
- Device dimensions: 393 x 370 x 638 mm (WxDxH)
- Motor power: 90 W
- Connected loads: 230V - 1Ph - 50Hz
- Net weight: 30 kg
המודעה תורגמה אוטומטית. ייתכנו שגיאות בתרגום.
מסמכים
ספק
הערה: הירשם בחינם או התחבר, כדי לקבל גישה לכל המידע.
נרשם מאז: 2003
שלח בקשה
טלפון & פקס
+49 6073 ... מודעות
המודעה שלך נמחקה בהצלחה
אירעה שגיאה