מכונת טמפרור שוקולדFBM
Maestria 60kg
מכונת טמפרור שוקולד
FBM
Maestria 60kg
EXW מחיר קבוע בתוספת מע"מ
18,000 €
שנת ייצור
2025
מצב
משומש
מיקום
Schaafheim 

התמונות מציגות
הצג מפה
נתונים על המכונה
- שם המכונה:
- מכונת טמפרור שוקולד
- יצרן:
- FBM
- דגם:
- Maestria 60kg
- שנת ייצור:
- 2025
- מצב:
- כמו חדש (משומש)
- תפקודיות:
- פועל באופן מלא
- שעות עבודה:
- 220 h
מחיר ומיקום
EXW מחיר קבוע בתוספת מע"מ
18,000 €
- מיקום:
- Schaafheim, גרמניה

התקשר
פרטי ההצעה
- מזהה מודעה:
- A19858250
- עדכון:
- עודכן לאחרונה בתאריך 28.08.2025
תיאור
Machine Information:
Year of manufacture: 02/2025
Capacity: 60kg
Machine weight: 360kg
Ltsdpow Ta Imsfx Agbea
Production capacity of tempered chocolate: 130kg/h
Connection: 16A CEE plug
Dimensions: Width 900mm, Depth 920mm, Height 1550mm
Description:
The tempering and enrobing machine model MAESTRIA60 is designed for tempering and coating all types of chocolate. Thanks to its compact dimensions, the MAESTRIA60 tempering and enrobing machine is particularly suitable for versatile use in confined spaces.
Continuous tempering is achieved by means of a screw conveyor and a cooling unit, ensuring that the chocolate is always available at the correct temperature and ready to use.
The machine features a heated dosing device, which is controlled via a pneumatic three-way valve, making it possible to dose bars, pralines, and other products directly into moulds.
By equipping the machine with the appropriate enrobing attachment, all types of confectionery products can be coated (either partially or fully).
המודעה תורגמה אוטומטית. ייתכנו שגיאות בתרגום.
Year of manufacture: 02/2025
Capacity: 60kg
Machine weight: 360kg
Ltsdpow Ta Imsfx Agbea
Production capacity of tempered chocolate: 130kg/h
Connection: 16A CEE plug
Dimensions: Width 900mm, Depth 920mm, Height 1550mm
Description:
The tempering and enrobing machine model MAESTRIA60 is designed for tempering and coating all types of chocolate. Thanks to its compact dimensions, the MAESTRIA60 tempering and enrobing machine is particularly suitable for versatile use in confined spaces.
Continuous tempering is achieved by means of a screw conveyor and a cooling unit, ensuring that the chocolate is always available at the correct temperature and ready to use.
The machine features a heated dosing device, which is controlled via a pneumatic three-way valve, making it possible to dose bars, pralines, and other products directly into moulds.
By equipping the machine with the appropriate enrobing attachment, all types of confectionery products can be coated (either partially or fully).
המודעה תורגמה אוטומטית. ייתכנו שגיאות בתרגום.
ספק
הערה: הירשם בחינם או התחבר, כדי לקבל גישה לכל המידע.
נרשם מאז: 2025
שלח בקשה
טלפון & פקס
+49 6073 ... מודעות
ייתכן שגם מודעות אלה יעניינו אותך.
מודעה קטנה
Raszyn
2,610 km
ממלא שפורפרות, מכונת מילוי שפורפרות
Jedlinski PackagingJTB-40
Jedlinski PackagingJTB-40
מודעה קטנה
Kreuzau
3,204 km
מתקן תהליכי
FrymaMZM / VK 50
FrymaMZM / VK 50
מודעה קטנה
Misterton
3,787 km
מפקיד שוקולד שוט אחד
Loypackone shot moulding machine
Loypackone shot moulding machine
מודעה קטנה
Udenhout
3,334 km
מיכל ערבוב מחומם
Heatable mixing tank
Heatable mixing tank
מודעה קטנה
Babenhausen
3,010 km
מכונת שמנת
MussanaAutomat
MussanaAutomat
מודעה קטנה
Suffolk
3,634 km
קוצץ אוטומטי לייצור סלמי/נקניקים/שינקן
Tipper TieRS4202
Tipper TieRS4202
מודעה קטנה
Babenhausen
3,010 km
מכונת ציפוי שוקולד
IKM305
IKM305
מודעה קטנה
Misterton
3,787 km
תוף ציפוי
Precious chocolates
Precious chocolates
מודעה קטנה
Misterton
3,787 km
מיכל שוקולד
SollichRT250K
SollichRT250K
מודעה קטנה
Zwevegem
3,398 km
מיקסר משוטים סוג ברמיקס 200 ל'.
BarssoPeddelmenger, Type Barmix 200L
BarssoPeddelmenger, Type Barmix 200L
המודעה שלך נמחקה בהצלחה
אירעה שגיאה










































































































